Pitali smo prolaznike bi li uzeli milijun eura sebi ili poklonili 50 milijuna drugome

Screenshot: TikTok

PROŠETALI smo Varaždinom i upitali prolaznike jednostavno pitanje: bi li radije uzeli milijun eura za sebe ili poklonili 50 milijuna nekom drugom.  

"Za sebe. Pa tak’, i meni treba", iskreno nam je rekao jedan prolaznik uz smijeh. 

@index.hr Je l' bi radije uzeli jedan milijun za sebe ili 50 milijuna donirali drugome? #milijun #doniranje #jelbiradije #foryoupage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

Jedna djevojka prvo se našalila kako bi uzela milijun eura sebi, no zatim se uozbiljila i rekla da bi se odrekla novca i donirala 50 milijuna eura drugome. "Više je novca pa, kao, bolje se isplati", rekla je, a brojni prolaznici rekli su nam kako bi učinili isto te objasnili zašto. 

@index.hr Je l' bi radije uzeli jedan milijun za sebe ili 50 milijuna donirali drugome? #indexhr#milijun #doniranje #fyp #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

"Nek dobiju oni koji trebaju više od mene" 

"Zašto? Pa kaj će mi", rekao nam je jedan, a drugi se nadovezao: "Ne treba mi. Šalim se. Nek dobiju oni koji trebaju više od mene." 

"Pa bolje da ima netko tko nema nego mi koji imamo", rekle su nam djevojke, a jedan prolaznik je objasnio svoje razloge rekavši: "Jer sam takvog srca" te dodao kako bi dao 50 milijuna onima kojima je potrebnije nego njemu. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.