Pitali smo Zagrepčane znaju li što su njihovi partneri u horoskopu: "Mrtav"

Foto/Video: Index

Prošetali smo Zagrebom i upitali prolaznike znaju li oni što su njihovi partneri u horoskopu. Odgovori su bili raznoliki, a neki od njih slatko su nas nasmijali. Pogledajte što su nam rekli. 

Prvi Zagrepčanin je, ne zaustavljajući se, odgovorio kroz osmjeh: "Djevica. Još uvijek." Sljedeća prolaznica je na naše postavljeno pitanje kratko dobacila: "Mrtav." 

"Čim se oženim, javit ću vam"

"Ne znam ni što sam ja u horoskopu, a kamoli on", bio je odgovor još jedne prolaznice. "Ja se još nisam oženio, pa ne znam što mi je žena u horoskopu, ali čim se oženim, javit ću vam", rekao nam je stariji gospodin kojeg smo sreli.

@index.hr Znate li što je vaš partner po horoskopu? #indexhr #horoscope #funny #zodiacsigns #fyp #foryoupage #foryourpage #viralvideo ♬ Funny - D'PROJECT

"Moja žena je vaga, a ja sam blizanac", rekao nam je sljedeći prolaznik te smo ga upitali slažu li se dobro. "Ma, slažem se ja uvijek, nikad se ne bunim", objasnio nam je i dodao da ne vjeruje u horoskop. Još jednog starijeg gospodina smo upitali smatra li da su horoskopski znakovi njega i supruge kompatibilni. "Pa, evo, 50 godina smo zajedno", rekao nam je. 

"Horoskop je izmišljotina"

"Ne pratim to i ne vjerujem u horoskop. To su izmišljotine za babe, tako da bi neki astrolozi zaradili, ali to je glupost", zaključuje jedan Zagrepčanin. Također, i sljedeća prolaznica sličnog je razmišljanja. "Nema tu nikakvog horoskopa meni se čini. To je sve kompromis", objašnjava nam te dodaje da je sve u razumijevanju i poštivanju. Upitali smo je i misli li da horoskop ima smisla. "Nekad ovako za zabavu pročitati, ali čini mi se da nema smisla", odgovara nam. 

"Ja sam vaga, a moja cura je rak", rekao nam je sljedeći prolaznik. Na naše pitanje smatra li da su to kompatibilni znakovi, rekao nam je: "Da, pogotovo u kineskom horoskopu." Objasnio nam je i da on ne vjeruje u horoskop. "Ali, tko vjeruje, vjeruje. Nikome ne šteti", zaključuje na kraju razgovora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.