"Pitao je njezinog oca za blagoslov": Travis Kelce planira zaprositi Taylor Swift?

Foto: Profimedia

GODINA na izmaku bila je iznimno uspješna za Taylor Swift. Osim što je rasprodala brojne arene tijekom svoje Eras turneje, koja je i službeno postala glazbena turneja s najvećom zaradom ikad, rangirana je i kao najpopularniji izvođač na Spotifyu 2023., a časopis Time proglasio ju je osobom godine

Osim ogromnog uspjeha na poslovnom planu, medijske stupce punila je i njezina veza s igračem Kansas City Chiefsa Travisom Kelcejem, a sada se šuška da bi se par uskoro mogao i zaručiti, piše Page Six. 

Zaruke na pomolu? 

Prema pisanju američkog medija, 34-godišnji igrač američkog NFL-a planira zaprositi pjevačicu, a navodno je već zatražio blagoslov njezina oca. 

"Pitao ga je za blagoslov, a on mu ga je svim srcem dao. Travis je razgovarao s prijateljima o prstenu", otkrio je izvor blizak paru, dodajući da je njezina veza s nogometašem drugačija od prethodnih.   

"Taylor je zaljubljena preko ušiju" 

"Taylor je zaljubljena preko ušiju. Jako dugo nije bila s nekim tko je toliko uzbuđen i ponosan što je s njom. Navikla je skrivati se kada je u vezi. Sada je konačno s nekim tko nije takav. Oduševljena je što se s njim ne mora skrivati ", tvrdi izvor. 

Inače, Taylor je u razgovoru za Time progovorila o vezi s američkim nogometašem u kojem je otkrila da su "ušli u vezu puno ranije nego što je to izašlo u javnost". 

"Ljudi su tada počeli pričati o nama. No nismo marili za to. Treba se potruditi da budeš siguran da nitko ne zna da se viđaš s nekim. Ponosni smo jedno na drugo", objasnila je. 

Podsjećamo, o vezi Taylor Swift i Travisa Kelceja nagađalo se mjesecima, a glasine su potvrdili kad su snimljeni kako se drže za ruke dok su išli na večeru u New Yorku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.