Pjevača uhvatili na korona-partyju s Halidom i Hari Mata Harijem: Stid me je

Screenshot: Youtube

NAKON što su objavljene snimke s proslave na kojoj su feštale brojne poznate face iz Bosne i Hercegovine, a koja se u jednom sarajevskom restoranu održala bez obzira na to što je ondje još na snazi zabrana okupljanja, oglasio se pjevač Šerif Konjević, koji je također bio prisutan, zajedno s kolegama Halidom Bešlićem i Hari Mata Harijem. 

Konjević tvrdi da je na proslavu svratio samo nakratko te da je otpjevao samo dvije pjesme. 

"Otišao sam samo da doktoru dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, krenuo sam pjevati, sjeo, uručio mu poklon. Otpjevao sam, i to ne cijele dvije pjesme. Kad sam otpjevao Živote moj, što je doktorova želja, pozdravio sam se i otišao", rekao je Konjević za Dnevni Avaz

Dodao je da ga je sram zbog te situacije te da mu je zasmetalo što se tamo pio alkohol za vrijeme ramazana. 

"Mene je stid države zbog sinoćnje situacije jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca stid. Kad sam vidio alkohol, nisam htio ni pjevati jer je ramazan. Neću da budem dio toga, u mojoj se kući poštuje to, moja žena je vjernica i neću dozvoliti da budem dio ičije pijanke. Oni su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast", poručio je. 

Korona-party održao se u jednom sarajevskom restoranu, a osim spomenutih pjevača ondje su snimljeni Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, sarajevski biznismen Zijad Blekić, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je član tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo.

Kako piše Klix.ba, feštu je prekinula policija, a prisutnima su izdani prekršajni nalozi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.