Pjevačica iz BiH sutra nastupa na Trgu u Zagrebu prije utakmice Hrvatske i Italije

Foto: Instagram

Na Trgu bana Josipa Jelačića sutra je organizirano gledanje utakmice Hrvatske i Italije uz popratni glazbeni program, a poznato je i tko će nastupiti. 

Mlada pjevačica iz Širokog Brijega Antonija Čerkez pjevat će u ponedjeljak na Trgu u Zagrebu pred navijačima Vatrenih. Vijest je potvrdila na svom Instagramu. 

"Poziv me jako razveselio i jedva sam čekala da mogu podijeliti s vama. Uglavnom, stvarno mi je iznimna čast da sutra upotpunim program na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Ljudi, od 19 do 21 sat kolege i ja smo pripremili najbolje pjesme, najbolji program, puno pozitivne energije. Jedva čekam da se zajedno družimo", rekla je Antonija. 

Uz nju, pjevat će i Adastra band i Maja Bajamić. "Od 18:45 vas od srca pozivam da dođete na Trg Josipa Jelačića, jer zajedno sa pjesmom i dobrom atmosferom navijamo za Hrvatsku. Uz brojne drage kolegice i kolege, izvesti ću dvije lijepe pjesme", napisala je Maja.

Dobila kritike zbog hrvatskog dresa

Podsjetimo, Antonija Čerkez izazvala je burne reakcije nakon što je pozirala u hrvatskom dresu. Nakon negativnih komentara pjevačica je poručila da ima pravo obući što god hoće i da je "rođena kao Hrvatica."

"Daj da prestanemo biti bezobrazni jedni prema drugima, daj da opet budemo ljudi, ne trebaju nam granice za to. Ne vrijeđam nikoga, volim sve, pjevam sve, poštujem sve...", rekla je Antonija.

"Za ovu i mnoge ovakve poruke koje sam dobila od naših Bosanaca i susjeda izvan granica - da svakako navijaju za Hrvatsku i ne vide problem u ovom dresu niti vide ikakve provokacije u ovome, skidam kapu! Uvijek je bilo dobrih ljudi, kao i onih koji to nisu", poručila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.