Planina iz Igre prijestolja viši je od supruge skoro 50 cm. Ona otkrila kako se ljube

Foto: Instagram

Hafthor Julius Bjornsson, profesionalni snagator koji je glumio Gregora Cleganea (Planinu) u Igri prijestolja, visok je 206 centimetara. Od 2018. godine je u braku s fitness instruktoricom Kelsey Henson, koja je visoka 158 centimetara.

Henson je od supruga lakša čak 140 kilograma. Njih dvoje smatra se najneobičnijim parom upravo zbog razlike u visini i težini. Kelsey je jednom prilikom rekla da im je čak teško i snimiti selfie. "Gotovo nikada ne stanemo zajedno u kadar... To je problem niskih ljudi", napisala je jednom.

Mnogi je ispituju kako se ljube

Nedavno su pratitelji postavljali pitanja Kelsey i, naravno, bilo je i onih vezanih uz razliku u visini. Mnoge je zanimalo kako se oni ljube.

"Kako se ljubite? Skočiš li mu svaki put u zagrljaj i omotaš noge oko struka?" pitali su je, a ona je odgovorila: "On se sagne, a ja popnem na prste. Ili mu samo kažem da me podigne."

Glumac kojeg smatraju jednim od najjačih muškaraca na svijetu britanskim je medijima otkrio i koja je tajna njegovog izgleda. "Mogu podići tisuću kilograma, ali dnevno unesem 10.000 kalorija. Moram jesti svaka dva sata kako bih održao masu", izjavio je Julius Bjornsson.

Rekao je i da zbog svoje građe ne može letjeti u ekonomskoj klasi, već mora ići u poslovnu. "On puno jede. Ako idemo u supermarket, treba nam kamion da zadovolji njegove potrebe", komentirala je Kelsey suprugov apetit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.