Pljačkaši provalili u vilu poznate pjevačice i uzeli skupocjeni nakit

Foto: EPA

Kuća pjevačice Jessie J u Los Angelesu, gdje živi sa svojim dugogodišnjim partnerom, košarkašem Chananom Safirom Colmanom, opljačkana je, a ukraden je nakit vrijedan preko 20.000 dolara. Prema navodima The Mirrora, provalnici su ušli kroz stražnji prozor koji su razbili.

Istraga je u tijeku

Policija je potvrdila da još uvijek nema uhićenja u vezi s pljačkom, ali istraga je u tijeku. Jessie J nije jedina slavna osoba koja je bila žrtva provale. Pljačkaši su također ciljali kuću Toma Hanksa i Rite Wilson u Pacific Palisadesu, koja vrijedi 26 milijuna dolara, kao i domove glumice Sarah Hyland i komičara Marlona Wayansa.

Wayans je, nakon što je njegova kuća opljačkana, izjavio na Instagramu: "Zapravo nisu puno odnijeli jer ništa ne posjedujem. Najvrednija stvar u mojoj kući je sama kuća. Osim ako je ne namjeravaju staviti na kamion i odvući, dobro sam jer ne nosim nakit. Ovaj prsten je lažan, to je monitor otkucaja srca. Nemam ni gotovinu..."

Čini se da pljačkaši često čekaju da slavne osobe napuste grad kako bi provalili, pri čemu obično ostavljaju razbijeno staklo iza sebe. Tako su provalili i u kuću manekenke Daniele Brage, gdje su ukrali nekoliko dizajnerskih torbi i nakit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.