Počelo izvlačenje prljavog rublja: Gwen ima dokaze da je Gavin godinama spavao s dadiljom?

Screenshot: YouTube

GWEN STEFANI ne zamara se time što ljudi misle da je prebrzo ušla u vezu s Blakeom Sheltonom nakon razvoda od Gavina Rossdalea. Kako piše Radar Online, Gwen je uvjerena da ju je suprug varao tijekom braka, i to s jednom od njihovih dadilja. Navodno je prijateljicama rekla da ima i dokaze za to.

Izvor blizak slavnoj pjevačici ispričao je da je Gwen shvatila što se događa nakon dodjele Grammyja prošle zime, kad joj je netko od zaposlenika skrenuo pažnju na to da se Gavin previše približio jednoj od dadilja. Navodno joj je rekao da je Gavin u nekoliko navrata zatečen u druženje s dadiljom i to kad djeca nisu bila u blizini.

"Često su flertovali jedno s drugim i odlazili sami na duge vožnje automobilom. Gwen je pronašla sumnjive SMS poruke na Gavinovom mobitelu", ispričao je izvor.

"Gwen je uvijek sumnjala da se nešto događa, no on je to uvijek negirao. Dan nakon Grammyja osoblje joj je reklo za svoje sumnje i ona je pukla. Gavin je isprva sve negirao, no onda je priznao da se viđa s dadiljom, koja je kod njih radila dvije godine. Njihova veza je završila, no bilo je prekasno da Gavin i Gwen spase svoj brak. Gwen je bilo dosta svega", tvrdi izvor.

Radar tvrdi da ne žele objaviti identitet dadilje, koja je navodno kopija slavne pjevačice.

"Cijela situacija je teško pala njihovim sinovima, kojima nije jasno zašto je otpuštena dadilja koju su jako voljeli", rekao je izvor dodavši da je Gwen odlična majka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.