Pogledajte snimku na kojoj Drpić pokazuje guzicu navijačima Hajduka

DINAMOV centarhalf jer napravio treći najefektniji potez u karijeri: nakon sjajnog debija na San Siru, vjenčanja sa prsatom starletom Nives Celzijus, pripadnicima Torcide je pokazao svoju golu guzicu, zbog toga što su mu, nakon što je provocirao podno njihove tribine po završetku subotnjeg derbija, skandirali pogrde upućene njegovoj supruzi.

Prije par mjeseci mladi se Dinamov stoper javnosti predstavio na stranicama jednog od brojnih hrvatskih tabloida zajedno sa svojom suprugom i novorođenim sinom pod naslovom "Ljubavi je ime Leone". Tada je bračni par Drpić, napose Dino, odisao elegancijom i profinjenošću, dok je ovoga puta Dino demonstrirao primitivizam i "nesportsko ponašanje".

Nakon što je Dinamo pobijedio Hajduk, uslijedilo je slavlje i tradicionalni pobjednički krug oko stadiona. Igrači su pozdravili Boyse na sjeveru, istok i zapad. Neki od njih, točnije samo dvojica, nisu izdržali da slaveći ne provociraju pripadnike Torcide na južnoj tribini.

"Igrači Dinama su trčali oko stadiona slaveći naslov i kad su došli ispod juga, vidljivo su se odmakli i nisu slavili, kamoli provocirali. Svi su se tako ponašali, osim Ettoa i Drpića. Dok je Etto samo likovao, Drpić se doslovno žestio, provocirao, gestikulirao i psovao prema nama", objasnio nam je pripadnik Torcide koji je bio na maksimirskom jugu. Odgovor navijača Bilih nije trebalo dugo očekivati: "Onda smo mu uzvratili pjevajući: Svima nama Nives k...c pušila", prepričao nam je sugovornik smijući se.

Na Torcidino skandiranje, Drpić je reagirao gologuzim performansom. Spustio je gaćice i sa obnaženom stražnjicom odgovorio na uvrede koje su mu upućene.

Drpić je u svakom slučaju pokazao da je očvrsnuo, jer je prošle godine na skandiranja BBB-a, "Ti je ženiš, drugi j..u je", koja su se također odnosila na njegovu suprugu i njene navodne orgije sa mnogim nogometašima, reagirao plakanjem i traženjem izmjene.

Z.A.
Foto: Screenshot Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.