Pojavio se video s Diddyjeve zabave, sprdao je onesviještenog DJ-a

Foto: EPA

Novi video uhićenog Seana Diddyja Combsa, od kojeg je mnoge prošla jeza, proširio se društvenim mrežama. Snimka je nastala na jednoj od njegovih ozloglašenih zabava, a na njoj je sprdao britanskog DJ-a Jamesa Forda koji je ostao bez svijesti.

"Za sve one u Londonu koji ne znaju što se dogodi kad bijelac dođe na zabavu P. Diddyja... Ovo je što se dogodi bijelcu", rekao je Diddy u videu, a zatim je kameru okrenuo prema Jamesu koji je ležao na krevetu. "I to je James... DJ-evi se ne bi trebali onesvijestiti. Ali dođu na jednu od mojih zabava i ovo im se dogodi", rekao je Diddy tijekom svoje zabave u Londonu u ranim 2000-ima.

>>Diddy se bori za jamčevinu. Nudi 50 mil. dolara, kućni pritvor i zabranu posjeta

Izvor blizak Diddyju oglasio se za TMZ te je stao u Diddyjevu obranu. "Njegove tvrdnje nisu bile pogrdne. Ljudi nastavljaju objavljivati stare videosnimke kako bi se uklopili u određeni negativni narativ i sve je izvan konteksta", rekao je izvor.

Stari intervju Diddyja i Biebera proširio se internetom

Ovo nije prvi video koji je zgrozio javnost nakon reperovog uhićenja. Prije nekoliko dana proširila se snimka starog intervjua njega i Justina Biebera u showu Jimmy Kimmel Live. Bieber je tad imao samo 16 godina i govorio je o tome koliko mu je reper pomogao u karijeri, a Combs je govorio da ga gleda kao "mlađeg brata".

U jednom trenutku voditelj je upitao Justina: "Znaš, Diddy je svom sinu kupio Lamborghinija? Možda bi ga mogao kupiti i tebi kad ste već tako dobri..."

"Nabavio mi je Lamborghinija. Doduše, nisam ga još dobio", rekao je Bieber. "Kad stiže Lamborghini? Prošli put smo pričali o tome", obratio se voditelj zatim Diddyju i dobio odgovor od kojeg mnoge danas prolaze trnci.

"Dobio je Lamborghinija na dan-dva i imao je pristup kući. Justin zna da ne smije pričati o stvarima koje radi sa starijim bratom Puffom (op.a. Diddy je prije nastupao pod imenom Puff Daddy) na nacionalnoj televiziji. Nije sve za svakoga", odbrusio je pomalo ljutito Diddy.

Diddy sve poriče

Podsjećamo, Sean Diddy Combs optužen je u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. Osim toga optužen je i za trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije. 

>>Tužitelji detaljno opisali kako su izgledali Diddyjevi freak-offovi

Poznatom američkom odvjetniku se, u manje od 24 sata, javilo 12 tisuća navodnih Diddyjevih žrtava i svjedoka. Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.