Pokazala što je našla u kupaonici tipa s kojim se viđa: "Ljudi, je li ovo normalno?"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Tiffany, koja objavljuje pod profilom @tiffanytchen, u videu je pokazala bizarno otkriće koje ju je dočekalo u kupaonici tipa s kojim se viđa. 

"Ljudi, je li ovo normalno?" upitala je Tiffany pa pokazala kako su police ormarića ispunjene praznim rolama toaletnog papira te upitala pratitelje je li ovaj prizor znak da nešto nije u redu s njim. 

@tiffanytchen Red or green flag?? #guys #bathroom #redflag ♬ original sound - Tiffany

Neki su joj sugerirali da se dečko možda bavi nekim kreativnim projektom, a jedan se tiktoker našalio: "Možda izrađuje stvarno dugačak mač. Zašto bi to uopće bio problem?" 

Projekt ili lijenost? 

"Jednom sam prikupio oko 200 rola toaletnog papira kako bih mogao napraviti kostim za Noć vještica", napisao je drugi, a treći upitao: "Ima li hrčka za kućnog ljubimca? Čuvam role toaletnog papira i punim ih sijenom da se igra s njima." 

Međutim, jedna je djevojka napisala odgovor koji se čini vjerojatnijim od ideje da tip prikuplja role zbog nekog projekta. 

"Nažalost, da, ovo je znak za uzbunu. Moj dečko je toliko lijen da samo stavlja prazne role papirnatih ručnika na policu dok ih ne bude previše, ali dobro su mi došle kad sam radila kartonske zvijezde prošlog Božića." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.