Pokušao ukrasti torbicu u Splitu pa se ispričao: "U Hrvatskoj je čak i lopov pošten"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Liny Dee iz Kanade objavila je snimku u kojoj je ispričala kako joj je lopov pokušao ukrasti torbicu dok je s djecom odmarala na popularnoj plaži Bačvice u Splitu, a trenutak je zabilježila kamerom. 

"Nalazim se u Hrvatskoj i upravo sam opljačkana, ali sam uspjela zaustaviti pljačku i uspjela sam snimiti dio", objasnila je Kanađanka, koja je u trenutku pljačke snimala plažu.  

@linydeetarot re uploaded this video to help answer the questions some ppl had about the robbery #dayinmylife #singlemomtravel #croatia #videos #robbed ♬ original sound - Liny Dee

Kad je shvatila je da joj je lopov pokušava ukrasti torbicu, glasno je viknula, a lopov je odustao od svog plana. Brzo je pregledala nedostaje li joj što u torbici, a kad je podignula pogled, lopov je već nestao. 

"Ja sam glasna osoba pa sam viknula dovoljno jako i brzo da sam privukla veliku pažnju pa je ispustio moju torbicu iz ruke. Nisam ga snimila jer sam počela razmišljati koliko brzo mogu trčati i hoće li otići s mojom torbicom", objasnila je, a kad je kasnije pregledavala snimku primijetila je jedan bizaran detalj. 

Lopov se ispričao 

Naime, u trenutku kad je viknula na njega, a on ispustio torbicu, shvatila je da se lopov - ispričao. 

"Može se čuti kad sam povikala da se ispričava. Kad sam pokazala snimku drugima, netko se nasmijao i rekao: ‘Urnebesno je da je čak i lopov u Hrvatskoj pošten i pokušava biti zaista ljubazan u vezi toga’", rekla je kroz smijeh. 

Inače, Liny, koja ima i hrvatsko državljanstvo, objasnila je kako vjeruje da je lopov bio Hrvat te dodala kako, iako je Hrvatska sigurna zemlja, uvijek treba biti na oprezu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.