Policija potvrdila: Počela uhićenja zbog smrti Matthewa Perryja

Foto: EPA

Američki glumac Matthew Perry preminuo je u listopadu prošle godine u dobi od 54 godine. Policija je tada pokrenula istragu kako bi saznala tko je pokojnom glumcu dao ketamin od kojeg je preminuo. Danas su iz policije izvijestili da je uhićena "najmanje jedna" osoba povezana s njegovom smrti, prenosi The Associated Press.

Ketaminu raste popularnost

Glasnogovornik mrtvozornika u Los Angelesu ranije je naveo da je Perry preminuo uslijed konzumacije ketamina i utapanja. Policija Los Angelesa je u svibnju izjavila da surađuje s Američkom agencijom za suzbijanje droga (DEA) u istrazi kojom se treba otkriti zašto je 54-godišnjak imao toliku količinu ketamina u krvi.

Ketamin je već desetljećima popularna droga na američkim zabavama, a posljednjih godina koristi se kao alternativni tretman za depresiju pa ga američke klinike često nude u obliku infuzije ili injekcije za razne probleme mentalnog zdravlja.

Umiješana još jedna slavna osoba

Podsjetimo, još jedna slavna osoba povezana je s istragom o smrti glumca Matthewa Perryja, a novi izvještaj govori o njihovoj zajedničkoj ovisnosti.

Istraga policije Los Angelesa o Perryjevom predoziranju ketaminom otkrila je umiješanost još jedne osobe, prenosi InTouch. Još uvijek neimenovana žena navodno je tvrdila da više ne koristi narkotike, ali je, prema izvoru, bila "hodajuća ljekarna." Navodno su se pojavile fotografije koje prikazuju nju i Perryja u ordinaciji liječnika koji mu je prepisivao ketamin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.