Poljubac Macrona i ministrice sporta šokirao javnost: "Ovo je poljubac ljubavnika"

Foto: Profimedia

Fotografije susreta Emmanuela Macrona i francuske ministrice sporta Amelie Oudea-Castera na Olimpijskim igrama glavna su tema svih svjetskih medija.

Naime, internetom su se proširile fotografije na kojima Amelie ljubi predsjednika u obraz. Korisnici društvenih mreža ovaj su poljubac usporedili s poljupcem ljubavnika. 

Stavila je ruku na njegov vrat

Na fotografijama se može vidjeti kako je ministrica Macrona primila za biceps na jednoj ruci, a drugu je ruku stavila na njegov vrat. Potom ga je poljubila u obraz, a on joj je poljubac uzvratio.

Situacija je postala još neugodnija, pišu strani mediji, jer su brojni primijetili da je na nekim fotografijama premijer Gabriel Attal, koji je stajao pored njih, okrenuo pogled u drugu stranu te mu se na licu vidjelo da se ne osjeća ugodno.

"Sramota"

Njihova se interakcija našla na meti negativnih komentara na društvenim mrežama, a najviše zbog toga što je Macron u dugogodišnjem braku s Brigitte, kao i Amelie sa svojim suprugom Fredericom. "Želim vjerovati da su samo jako prijateljski nastrojeni", "Ja svog dečka tako ljubim. Sramota", bili su neki od komentara na društvenoj mreži X.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.