Ponašanje Blake Lively na intervjuu šokiralo mnoge. Novinarka: Htjela sam dati otkaz

Screenshot: YouTube

Usred drame oko novog filma It Ends With Us, objavljen je stari intervju glumice Blake Lively nakon kojeg je norveška novinarka htjela dati otkaz. Intervju iz 2016. je prije četiri dana objavila norveška novinarka Kjersti Flaa na svoj YouTube kanal i nazvala ga "Intervju s Blake Lively zbog kojeg sam htjela dati otkaz".

>>Svađa glumaca, omražena Blake Lively... Ovo je najkontroverzniji film trenutno

"Najneugodniji intervju ikad"

U četiri minute dugom videu, Flaa sjedi s Lively i Parker Posey na intervjuu povodom filma Woodyja Allena Café Society. Film je izašao u srpnju 2016. godine. Na početku intervjua, Flaa čestita Lively na trudnoći. "Čestitke na trbuščiću", kaže joj, na što Lively uzvraća: "Čestitam ja tebi na tvom", unatoč tome što Flaa nije vidljivo trudna.

Flaa se zatim u intervjuu osvrnula na kostimografiju u filmu, na što je Blake odbrusila: "Svi žele razgovarati o odjeći, ali pitam se bi li pitali muškarce o odjeći?" Novinarka joj je odgovorila da će pitati istu stvar i muškarce, no Blake to u videu ignorira i nastavlja s kolegicom iz filma razgovarati ne obazirući se na novinarku.

"Sjediti s Blake Lively i Parker Posey najneugodniji je intervju koji sam ikad doživjela", napisala je novinarka u opisu videa.

"Jako mi je žao što si ovo proživjela", "Glumila je u filmu za seksualno zlostavljanje optuženog Woodyja Allena, a u isto se vrijeme pravi feministicom. Moram se nasmijati", komentirali su šokirani gledatelji.

 

Blake na meti kritika

Blake Lively je na meti kritika jer mnogi tvrde da je promotivnu turneju svog novog filma It Ends With Us iskoristila za promociju svojih proizvoda za njegu kose, nazvanih Blake Brown. Na društvenim mrežama mnogi ističu i da je marketinška kampanja filma s njezine strane bila pogrešna jer ga prikazuje kao zabavan i romantičan film, dok zanemaruje važnu temu obiteljskog nasilja o kojoj film zapravo govori.

Navodno je došlo i do problema u odnosu nje i glavnog glumca/redatelja Justina Baldonija. Navodno je sukob nastao nakon što se u pisanje scenarija uključio Ryan Reynolds, suprug Blake Lively. Ističe se da je Reynolds utjecao na donošenje kreativnih odluka s kojima se Baldoni nije slagao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.