Popularna manekenka (50) vraća se na reviju Victoria's Secreta nakon čak 19 godina

Foto: Profimedia

Američka manekenka Tyra Banks (50) najavila je svoj povratak na dugoočekivanu reviju brenda Victoria's Secret, koja će se održati 15. rujna u New Yorku. Vijest je objavila u videu na Instagramu u kojem se uz nju pojavila i Gigi Hadid.

Video započinje prikazom Tyre s leđa, dok se Gigi Hadid vidi kako prolazi kroz predvorje hotela. Gigi dolazi do recepcije i pritišće zvonce, no Tyra se ne okreće odmah jer pregledava pozivnice za reviju. Na jednoj od pozivnica vidljivo je Tyrino ime, a nakon što Gigi ponovno pritisne zvono, Tyra se okreće prema kameri.

Tyra predaje pozivnicu Gigi i poručuje joj: "Vidimo se tamo." Gigi zatim odlazi prema izlazu, ali se na trenutak okreće prema Tyri i šapne joj da je voli.

Nosila je devet revija

Tyra Banks je za ovaj brend nosila devet revija, a posljednja je bila 2005. godine.

Gigi Hadid sudjelovala je u tri revije, nakon čega je modna revija Victoria's Secret bila otkazana. Održavala se od 1995. do 2019. godine, ali je prekinuta zbog kritika da njihovi proizvodi i modeli nisu dovoljno inkluzivni. Ipak, revija se vratila prošle godine u obliku specijalne emisije na Primeu, prikazujući raznovrsnije modele i odjeću.

Sada se Victoria's Secret vraća u svom tradicionalnom formatu, s obećanjem da će fanovima pružiti upravo ono što žele. "Glamur, revija, moda, zabava, krila", naglasio je glasnogovornik brenda.

Uz Tyru i Gigi na reviji će sudjelovati Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth i mnoge druge manekenke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.