Popularna tiktokerica se ispričala zbog rasističkih objava: Nisam znala što govorim

Foto: Instagram

TikTok zvijezda Alix Earle (23) ispričala se u ponedjeljak zbog objava koje je napisala kad je imala 13 godina, a u kojoj je koristila pogrdan izraz za Afroamerikance.

Alix je 2014. godine koristila izraz "nigga", a zatim su te objave kasnije procurile na Redditu. Ispričala se objavom na Instagram storyju te poručila da tada "nije razumjela duboko uvredljivo značenje" tog izraza.

"Istinski mi je žao"

"To nije opravdanje za korištenje te riječi u bilo kojem kontekstu ili u bilo kojoj dobi. To apsolutno nije način na koji govorim niti ono za što se zalažem", napisala je. "Istinski mi je žao što su moje riječi povrijedile mnoge i što su dovele ljude do vjerovanja da imam bilo kakvu predrasudu u svom srcu", dodala je.

Njezina isprika uslijedila je nakon što su ljudi na internetu počeli dijeliti snimke zaslona njezinih starih objava. Posljednjih dana, mnogi njezini pratitelji tražili su od nje da se javno oglasi i ispriča.

@realgodivagoddess Apology UNACCEPTED! Access DENIED! @Alix Earle #viral #greenscreen ♬ original sound - Realgodivagoddess
@yourfinestpardon Oh boy. #alixearle #popculture #popculturenews #messy #drama ♬ original sound - yourfinestpardon

Kako je Alix Earle postala toliko popularna?

23-godišnja Alix proslavila se zahvaljujući TikToku. Trenutačno na toj platformi ima preko 7 milijuna pratitelja, a s njima svakodnevno dijeli po nekoliko videa. 

Plavokosa tiktokerica počela je kao studentica koja se snimala dok se šminka za faks i druži s prijateljima, a u samo godinu dana je osvojila svijet i stvorila nešto što su stručnjaci za marketing nazvali "Alix Earle efekt". Ukratko, ono što Alix spomene, uslika ili snimi, to se proda.

Žene je obožavaju jer je ultimativna "girls girl", odnosno djevojka koja bespogovorno podupire druge djevojke. S milijunima pratitelja dijeli i detalje o svojem privatnom životu, pokazuje akne s kojima se mučila godinama, progovara o estetskim operacijama koje je imala, pokazuje nered u svom stanu te iskreno govori o svojim ljubavnim odnosima, pa čak i činjenici da je neke svoje dečke varala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.