Popularni Steve Stifler s djevojkom se zeza kao da mu je 15 godina

POPULARNI Steve Stifler iz filma "Američka pita", glumac Seann William Scott, viđen je kako se s djevojkom Deannom Miller u Malibuu zabavlja kao da mu je 15 godina. Naguravali su se, on ju je nogom stalno zadirkivao po guzi, zatim su zapalili cigaretu i umirali od smijeha.

Čini se kako je redatelj Paul Weitz točno znao kome dodijeliti ulogu presmiješnog perverznog lovca na žene i njihove gaćice koji uvijek upadne u nevolje i sa sobom povuče sve prijatelje. Seann je u inače najbolji prijatelj Ashtona Kutschera, još jednog zaigranog holivudskog momka koji kad skine šaljiv osmjeh s lica postane jedan od najzgodnijih muškaraca s velikog platna.

Za ulogu Stiflera samo osam tisuća dolara honorara

32-godišnji Seann William Scott shvatio je da se želi baviti glumom kad je odrađivao duplu šihtu u jednom lokalnom kinu u Minnesoti i tako imao priliku pogledati sve filmove koji su se tamo prikazivali. Prvi uspjeh na svjetskoj razini bio je upravo s "Američkom pitom" u kojem je glumio već spomenutog Stevea Stiflera za čiju je ulogu dobio samo osam tisuća dolara.

Iako je sposoban glumiti i u ozbiljnijim filmovima, odnosno tumačiti ozbiljnije likove, Seann ostaje vjeran svojem komičnom izričaju, pa je tako ostvario zapaženu rolu u filmu "Čovječe, gdje mi je auto?" u kojem je glumio uz bok najboljem prijatelju Kutcheru.

L.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.