Posrnula holivudska zvijezda snimljena nakon dugo vremena, ima manju ozljedu na nozi

Foto: Profimedia

Američka glumica i zvijezda serije Melrose Place Heather Locklear snimljena je u Kaliforniji dok je izlazila iz salona za uređivanje noktiju.

Bila je odjevena u tamnu lepršavu haljinu i obula je japanke. U ruci je nosila Louis Vuitton torbicu. Pažnju je privukla manja ozljeda nalik na posjekotinu na njezinoj nozi. 

Unatoč primjetnoj posjekotini na desnoj nozi, Heather je djelovala smireno dok je izlazila s tretmana. 

Imala je niz skandala 

Heather je u doba najveće slave plijenila pažnju zbog svoje ljepote. Međutim posljednjih godina više se komentiraju njezine estetske korekcije. Također, već se godinama bori s ovisnošću. Doživjela je živčani slom te je 2018. uhićena kad je istukla dečka i napala tri policajca, nakon čega je završila na psihijatriji. 

Iste je godine završila u bolnici nakon što se navodno predozirala, a prije pet godina se u alkoholiziranom stanju sudarila svojim Porscheom te je osuđena za devet prekršaja i poslana na odvikavanje. 

Krajem lipnja prošle godine ponovno je zabrinula svojim ponašanjem kada je snimljena kako sjedi na ulici u Los Angelesu s raščupanom kosom i zbunjenog izraza lica, a nekoliko dana kasnije snimljena je na ulici u Malibuu kako sjedi na stepeništu, čita papire i priča sama sa sobom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.