Posvađana braća iz Oasisa imat će odvojene garderobe tijekom zajedničke turneje

Foto: EPA

Članovi grupe Oasis Noel i Liam Gallagher navodno će za vrijeme dugo očekivane turneje 2025., kad ne budu na pozornici, biti razdvojeni, što znači da će imati odvojene garderobe, ali i putovati odvojeno, što nije neobično s obzirom na njihove dugogodišnje međusobne nesuglasice i sukobe.

Želi se izbjeći sukob

Loš odnos zavađene braće vrhunac je dosegnuo 2009., nakon što je Noel (57) na koncertu u Parizu poslije sukoba u backstageu napustio kultni britpop bend te su on i Liam (52) od tada u svađi, piše Daily Mail.

No premda su uspjeli ostaviti razlike po strani da bi se vratili na pozornicu, za vrijeme turneje 2025. braća će imati odvojene svlačionice i prijevoz kako bi se izbjegao potencijalni sukob i posljedična "PR i financijska noćna mora", pojašnjavaju njihovi agenti. "Surađivat će zbog promotivnog dijela turneje i zbog nastupa, a osim toga bit će razdvojeni veći dio vremena. Naravno, održavat će zajedničke probe, no atmosfera će sigurno biti naelektrizirana", rekao je izvor za list The Mirror.

Ulaznice u prodaju puštene 31. kolovoza

Liam je ranije izjavio da je sada već bivša Noelova supruga Sara MacDonald bila zadnji kamen smutnje između njega i starijeg brata te da je upravo ona kriva što benda "više nema". No nakon što je prošle godine završen Noelov razvod od bivše žene, a stajao ga je 20 milijuna funti, stariji Gallagher navodno je uvjeren u financijski uspjeh ponovnog okupljanja benda.

Noel i Sara otkrili su javnosti da su se rastali u siječnju 2023., nakon gotovo 12 godina braka.

Ulaznice za 14 povratničkih nastupa Oasisa u Velikoj Britaniji i Irskoj u prodaju su puštene 31. kolovoza. Datumi turneje su sljedeći: 4. i 5. srpnja – Cardiff Principality Stadium, 11., 12., 19., 20. srpnja – Manchester Heaton Park, 25. i 26. srpnja / 2. i 3. kolovoza – London Wembley Stadium, 8. i 9. kolovoza – Edinburgh Scottish Gas Murrayfield Stadium i 16. i 17. kolovoza – Dublin Croke Park.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.