Potresno svjedočenje: Johnnyja Deppa je mama maltretirala, dala mu je okrutan nadimak

Foto: Profimedia

STARIJA sestra Johnnyja Deppa svjedočila je na suđenju i govorila o zlostavljanju koje su oboje pretrpjeli od svoje majke.

Depp (58) tuži svoju 35-godišnju bivšu suprugu Amber Heard za klevetu i traži 50 milijuna dolara zbog tvrdnji o obiteljskom zlostavljanju koje je iznijela u članku u The Washington Postu. Deppova sestra Christi Dembrowski rekla je kako se Depp zakleo da nikada neće nastaviti obiteljsko nasilje nakon što ga je doživio od njihove "napete, nervozne i ljute" majke Betty Sue Palmer.

"Mama bi vrištala, vikala na njega, udarala bi ga, vrijeđala ga, takve stvari...", rekla je.

Depp je djelovao potreseno dok se njegova sestra prisjećala trenutaka iz njihova djetinjstva. Na pitanje je li tata reagirao, Dembrowski je rekla: "Ne, tata nikad nije reagirao kada ga je mama udarila ili vrištala na njega. Uglavnom, pustio bi je da vrišti. Tako se ophodio s mojom mamom, uvijek se trudio zadržati mir."

Dembrowski je dalje opisivala kako se njihova mama ponašala prema braći i sestrama.

"Prema nama se ponašala kao i prema tati. Vrištala je, vikala, udarala, bacala stvari, vrijeđala nas. Svatko od nas je imao svoj nadimak. Ja sam bila Violet. Violet je bila majka mog oca, a moja mama je mrzila majku mog oca", ispričala je.

"Imala je nekoliko nadimaka za Johnnyja, najdraže joj je bilo Jednooki i tako ga je zvala jer su, dok je bio dijete, liječnici mislili da ima lijeno oko i stavljali mu flaster na jedno oko da ojačaju drugo", dodala je.

Dembrowski je rekla da Depp nikada nije uzvratio njihovoj mami.

"Bio je tipičan mali dječak i ako bi ga boljelo, uglavnom bi plakao, samo je želio pobjeći od nje", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.