Potvrđen uzrok smrti: Glumac Benji Gregory (46) umro je od toplinskog udara

Foto: Instagram/Profimedia

Benji Gregory, glumac najpoznatiji po ulozi u seriji Alf, preminuo je sredinom srpnja u dobi od 46 godina. Pronađen je mrtav u svojem automobilu na parkiralištu jedne banke u Arizoni. 

Sada je otkriven uzrok smrti. Ured okruga Maricopa njegovu smrt proglasio je nesrećom. Izvješće pokazuje da je Gregory umro od toplinskog udara. 

Tih dana bile su iznimno visoke temperature

Naime, tih je dana, dok je glumac boravio u Arizoni, izmjereno oko 42°C. S glumcem je u vozilu pronađen i njegov pas Hans, koji je također preminuo. 

Glumčeva starija sestra Rebecca je ranije u razgovoru za TMZ izjavila da se Benji borio s depresijom i bipolarnim poremećajem te je patio od nesanice. Zbog toga je, kaže, danima bio budan. 

Proslavila ga uloga u Alfu

Benji Gregory je glumio dječaka Briana Tannera u seriji Alf od 1986. do 1990. godine. Nakon Alfa glumio je u tri televizijska filma i završio svoju glumačku karijeru davanjem glasa krtici Edgaru u crtanom filmu Once Upon a Forest. U međuvremenu je Ben diplomirao na umjetničkoj akademiji u San Franciscu.

Serija Alf se emitirala 1986. do 1990. te s jednom posebnom epizodom emitiranom 2004. U seriji prevladava sarkastični Alfov humor, a on živi s obitelji Tanner. S obzirom na to da je izvanzemaljac, cijelo vrijeme je u kući pa radi mnogo štete obitelji, ali oni ga svejedno vole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.