Poznat naziv Madonninog biografskog filma, sama prepravlja scenarij

Foto: Instagram

Madonna je na društvenim mrežama objavila da radi na pisanju scenarija za biografski film čiji je naziv sada Who’s That Girl. Film je dobio naziv po njenom istoimenom albumu iz 1987. godine, piše People Magazin. Ovaj biografski film u pripremi je već nekoliko godina, ali je u siječnju prošle godine projekt stavljen na čekanje.

"Priča mog života"

U Instagram objavi podijeljenoj u utorak pjevačica je pozirala s pisaćom mašinom i prethodnim odbačenim scenarijem. Iako su zamagljene, ažurirane stranice scenarija prikazuju izmjene i ispravke na kojima radi. "Treba mi puno novca da ovo napravim (Priča mog života)", napisala je u opisu objave.

U intervjuu za magazin Variety prije dvije godine Madonna je izjavila: "Imala sam nevjerojatan život, moram snimiti nevjerojatan film" te je objasnila zašto ona mora biti scenaristica i redateljica filma. "Nitko, osim mene, neće ispričati moju priču."

Poznata je i glumica

Prošlog su mjeseca britanski mediji pisali da je zvijezda odabrala i glumicu koja će je utjeloviti. Riječ je o Juliji Garner, najpoznatijoj po ulozi Ruth Langmore u Netflixovoj kriminalističkoj dramskoj seriji Ozark te seriji Inventing Anna. Nagrađivana glumica prvi put je uključena u projekt 2022. godine nakon što je prošla napornu audiciju koja je trajala 11 sati. Među glumicama koje su bile kandidatkinje za ulogu su i Sydney Sweeney, Florence Pugh te Emma Laird.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.