Poznata glumica proslavila 38. rođendan. Odrastanje joj obilježili skandali

Foto: Instagram

Glumica Lindsay Lohan, jučer je proslavila svoj 38. rođendan. "Zahvalna sam za svaki trenutak i cijenim svaku sekundu svakodnevice i svega lijepog što život nudi. Osjećam se blagoslovljeno. Hvala vam na svim lijepim rođendanskim željama", napisala je glumica u objavi na Instagramu.

Nastavak popularnog filma

Lindsay je nedavno na svojem Instagram profilu objavila fotografiju i video s glumicom Jamie Lee Curtis i obavijestila da iduće godine izlazi nastavak popularnog filma Freaky Friday. "Vraćamo se", napisala je u objavi. Ovaj film izašao je 2003. godine.

Problematično odrastanje

Lindsay je slavu stekla s 11 godina, glavnom ulogom u filmu Zamka za roditelje. 2004. godine glumila je u popularnom filmu Mean Girls, ali karijeru su joj počeli pratiti razni skandali. Njezino problematično odrastanje vrlo je često završavalo na naslovnicama svjetskih tabloida. Dugi niz godina borila se ovisnošću o alkoholu i drogama. Nekoliko je puta bila uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole te u posjedovanju droge.

Nakon odvikavanja i duže stanke od glume, 2021. godine izašla je romantična komedija na Netflixu pod nazivom Falling for Christmas s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi. Iste je godine objavila zaruke sa svojim partnerom Baderom Shammasom nakon dvije godine veze, a prošle godine dobili su i prvo dijete.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.