Poznati glumac evakuiran iz bara u Grčkoj. Došlo do lažne dojave o bombi

Screenshot: TIkTok

Glumac Matt Damon trenutno je na ljetovanju na Mykonosu u Grčkoj sa suprugom Lucianom Barroso. Tijekom posjeta jednom baru, policija je primila anonimni e-mail u kojem se lažno tvrdilo da su eksplozivne naprave postavljene u četiri bara na plaži diljem grčkog otoka, navodi Daily Mail.

Oko 4000 partijanera bilo je u noćnom izlasku kada su vlasnici barova pozvani da stišaju glazbu i poruče posjetiteljima da izađu na miran način, a među njima je bio i popularni glumac Matt Damon koji je djelovao smireno te je slijedio upute. "Bila je to zahtjevna situacija, ali uspjeli smo održati red", rekao je jedan od vlasnika.

@queen_casablanca #fypage #scorpiosmykonos #mykonos #mattdamon #jasonbourne ♬ πρωτότυπος ήχος - Elena Casablanca Nyamwaya Odul

Lokalna policija obavijestila je kasnije da se radilo o lažnoj dojavi.

U braku su 19 godina

Matt Damon na odmoru je sa suprugom Lucianom i njihove četiri kćeri. Podsjetimo, par se upoznao u baru u Miamiju, gdje je Luciana radila kao konobarica. Damon je tada boravio u gradu na snimanju filma Stuck On You, a nakon dugog dana snimanja članovi filmske ekipe pozvali su ga na piće.  

"Ugledao sam je u prepunoj prostoriji i osam godina i četvero djece kasnije, to je moj život. Ne znam kako bi nam se drugačije putevi ukrstili da se to nije dogodilo. Poanta priče? Kad si umoran, idi u bar i možda upoznaš svoju ženu", ispričao je Damon 2011. Par je u braku već 19 godina, a bračne zavjete obnovili su u travnju 2013. uz malu ceremoniju uz zalazak sunca u Svetoj Luciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.