Poznati glumci se zanijeli na snimanju intimne scene. Priznali da nisu čuli "rez"

Foto: EPA

Andrew Garfield (41) i Florence Pugh (28) zajedno glume u filmu We Live In Time. Prošlog petka, tijekom promocije filma u kulturnom centru u New Yorku, Garfield je ispričao anegdotu sa snimanja. Naime, morali su snimiti jednu "vrlo intimnu" i "strastvenu" scenu seksa, a kada je redatelj John Crowley viknuo "rez", oni ga nisu čuli te su nastavili s glumom, prenosi CNN.

Garfield je objasnio da je scena postajala sve strastvenija te da su se poprilično unijeli, toliko da nisu čuli "rez". Ova "neugodna" situacija dogodila se tijekom prvog ponavljanja scene koja se snimala na zatvorenom setu.

Na setu su bili samo snimatelj i filmski tehničar

Osim njih, na setu su bili samo snimatelj i filmski tehničar, dok je redatelj bio u susjednoj sobi. Garfield je shvatio da su pogriješili tek kada su primijetili da su se snimatelj i tehničar iz pristojnosti okrenuli prema zidu, priznajući da je scena trajala predugo.

Film je imao premijeru na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a u američkim kinima počinje se prikazivati 11. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.