Poznati Hrvati bili su na koncertu Eda Sheerana, pohvalili se fotkama

Foto: Ivana Grgic / CROPIX

BRITANSKI pjevač Ed Sheeran prvi put je nastupio u Hrvatskoj u sklopu turneje + – = ÷ x (Mathematics). Ranije je objavljeno da se na koncertu očekuje oko 70 tisuća ljudi, a među njima su bili i Lana Klingor Mihić, Zsa Zsa, Saša Lozar, Andrea Andrassy te Ema Luketin. Na Instagramu su tijekom večeri objavljivali fotke i snimke s koncerta.

Reakcije na Instagramu

Pjevačica Lana Klingor Mihić podijelila je nekoliko snimaka Calluma Scotta, koji je na pozornicu došao nakon Dine Jelusića. "I pozornica i produkcija je bila wow", napisala je u Instagram storyju.

Na Hipodromu je sinoć bila i Zsa Zsa koju je oduševio Dino te je objavila video njegovog nastupa.

Koncert britanske zvijezde je oduševio i Sašu Lozara koji je uspio snimiti samo ulazak Eda na pozornicu i dio pjesme Castle on the Hill. "Nemam više nikakvu snimku jer sam na ova 2 i kusur sata zaboravio da imam mobitel... Baš kao nekad", poručio je na Instagramu.

Koncert je pratila i influencerica Ema Luketin, koja je bila oduševljena što je Calum Scott predgrupa.

Reakcija na društvenim mrežama je mnogo. "Predivno iskustvo", "Svaka mu čast! Koncert za pamćenje. I Calum Scott je bio genijalan", "Ovo ću iskustvo definitivno pamtiti", samo su neki od komentara.

Sheeranu na majici pisalo Zagreb

Izašao je na pozornicu u crnoj majici na kojoj piše Zagreb. "Ovo mi je prvi put u Hrvatskoj. Dobra večer. Subota je, ljeto je, želim da u ponedjeljak dođete na posao bez glasa. Tako da ćemo pjevati dok ne ostanete bez glasa", rekao je glazbenik na početku koncerta.

Pjevao je sve svoje najveće hitove - Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud i brojne druge.

Masovno se preprodavale ulaznice

Sve do samog koncerta po Facebook Marketplaceu i Index Oglasima naveliko su se preprodavale ulaznice. Najjeftinije su bile 40 eura i uključivale su stajanje. Provjerili smo s preprodavačima zašto prodaju ulaznice, odnosno koji je razlog odustajanja od koncerta. Jedna žena nam je objasnila: "Rodila mjesec prije, ne mogu ostaviti bebu."

"Neplanirano mi je pomaknut godišnji odmor, pa neću biti u Zagrebu na datum koncerta", kazala je druga.

"Ulaznicu prodajem jer su me zadesile neke druge obaveze, a i nisam baš toliki fan da će mi biti posebno žao što neću ići na koncert. Ulaznicu sam kupio malo naglo jer volim vidjeti te svjetske turneje kod nas, pa kao - žao mi je propustiti priliku", objasnio je treći.

"No činjenica da je u pitanju Hipodrom, a ne Arena, olakšava mi odluku. Vidim da se na veliko preprodaju kupljene ulaznice pa se već sada mirim da ću ipak otići na koncert", dodao je. "Kupili smo zabunom višak karata te ih sada prodajemo", rekao je još jedan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.