Pravdica se danas bori za zlato, njegova cura nasmijala videom: "Imam džep za prsten"

Foto: TikTok/Instagram

Hrvatski skakač u dalj Filip Pravdica danas će se natjecati u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Njegova djevojka, influencerica Matea Detelić tim ga je povodom podržala šaljivim videom na TikToku. 

"Filipe, kako si? Kako je u olimpijskom selu? Jesi već bio do zlatarne? Ovaj, do teretane? Stvarno je vrijeme više. Stvarno je vrijeme da pobijediš", započela je pa pokazala svoju suknju. "Vidiš, ovo je suknja, vidiš kako ja imam mali džep za prsten, ovaj, za prste. A mislim i mama će ti biti tamo, pa nije žena valjda džabe dolazila. A vidi, nove nokte imam, a imam isti svjetliji outfit ako ti treba nešto svjetlije", nastavila je, aludirajući kako bi htjela da je Filip zaprosi. 

@detelicka Medalja za Filipa, Pravdica za Mateu 🫰🏼🇭🇷💍 #olympics #olympicgames #olympicspirit #olympian ♬ original sound - detelicka

"Ajoj, a bole te koljena, pa kako ćeš ti kleknuti? Skočiti?" zaključila je dok je u opis videa napisala: "Medalja za Filipa, Pravdica za Mateu."

"Filipe, bez pritiska", šalili su se ljudi u komentarima. 

"Sve za prsten"

Potom je objavila još jedan video u kojem je otkrila da karte za finale na Olimpijskim igrama u Parizu stoje 400 eura. "Ali dobro, sve za prsten. Btw, ovo su karte s popustom", našalila se Matea. 

@detelicka Ali dobro, sve za 💍… btw ovo su karte s popustom za obitelj i prijatelje 🤣 , a on je imao pravo na dvije takve 🎟️ #olympics #olympicspirit #olympicgames #olympian ♬ Not me starting a TikTok trend purrrrr - Prestonisoverparty

Matea je inače studentica kineziologije. Na TikToku često objavljuje šaljive videe u kojima sudjeluje i Filip. Nerijetko objavljuje i kako se pravilno izvode vježbe. Osim toga, popularna je i na Instagramu. Nije poznato koliko je dugo s Filipom u vezi.

Podsjećamo, Pravdica nastupa večeras od 20:15 h. On je u kvalifikacijama skoka u dalj ostvario rezultat 8.05 metara, dovoljan za peto mjesto. Njegov osobni i hrvatski rekord, koji je postavio ove godine u Kranju, iznosi 8.35 metara. Ako ga popravi, možda se može nadati senzacionalnoj medalji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.