Prave romantičarke: Meritas i Jelena Radan održale koncert na solinskoj Gradini



U ROMANTIČNOJ atmosferi kakva i priliči trima emotivnim pjevačicama, Jeleni Radan i Meri Jaman te Aniti Valo iz skupine Meritas, održan je koncert na Ljetnoj pozornici Gradina u Solinu u sklopu Solinskog kulturnog ljeta. Djevojke su pod zajedničkim koncertnim programom "When tomorrow comes" zabavljale mnogobrojnu publiku koja je s njima u isti glas pjevušila već dobro poznate hitove poput "Budim se", "Odjednom ti" ili "Igra".

Osvježen repertoar blokom autorskih pjesama

"Imam osjećaj kao da ovaj naš zajednički program s kojim smo nastupale na puno prekrasnih pozornica i u kojemu nas tri toliko uživamo i ne treba više puno opisivati. No, ono što mogu reći  jest da se uvijek veselim kad se dogodi da nas pozovu po drugi put na isto mjesto - to mora biti znakovito", rekla je Jelena Radan koja je jedva dočekala ponovno se primiti mikrofona i zapjevati tako voljeni fado i rock, nakon što je mjesecima sjedila u žiriju za show Hrvatska traži zvijezdu.

Djevojke su u Solinu u ovoj kombinaciji nastupile i prošle godine, a za ovaj nastup su pripremile osvježen repertoar, odnosno uz njihov zajednički koncertni program "When tomorrow comes" uvrstile su i blok autorskih pjesama. Jelena je u razgovoru naglasila kako se veseli nastupu pogotovo zbog prekrasnog ambijenta Gradina, a tijekom nastupa se vidjelo kako je atmosfera uvelike pomogla da njihove pjesme još više dobe na značaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.