Predstavljen program Kupskih noći u Sisku. Nastupaju Miach, Josipa Lisac...

Na 10. Kupskim noćima u Sisku idućeg vikenda na Šetnici Slave Strigela uz rijeku Kupu održat će se glazbeni koncerti, suvremeni cirkuski nastupi, 33. oldtimer susret te popularne Šikljada i Kupska alka, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Tradicionalno, u tri dana posljednjeg vikenda u kolovozu u srcu grada odvijaju se događaji Kupskih noći. Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček istaknula je kako u koncertnom dijelu manifestacije najviše zanimanja izazivaju nastupi sisačke grupe Šarena pojava, TBF-a i Josipe Lisac.

"Svake godine podižemo ljestvicu, nastojimo biti bolji i osmisliti bogatiji program. Svatko će u programu Kupskih noći naći nešto za sebe, a mi jamčimo puno smijeha i pozitivne energije. Zajedno otplešimo ovo ljeto u Sisku na Kupskim noćima", poručila je gradonačelnica.

Nastupaju TBF, Miach, Z++, Krankšvester, Josipa Lisac...

Pripremljen je kulturni program za sve generacije, kao što su dvije predstave dnevno suvremenog cirkusa u sklopu Kulturnog uličnog festivala i animacije za djecu u popodnevnom terminu. Tu su i Šikljada, slavna utrka kupskih čamaca, i Kupska alka, viteška igra na rijeci. Siščani i gosti moći će uživati u prizorima rijetko viđenih vozila u sklopu 33. oldtimer susreta.

Glazbeni program Kupske noći Sisak 2024. u cijelosti! 💥☄️

Objavljuje Kupske noći SisakSrijeda, 21. kolovoza 2024.

Koncertni program otvorit će u petak sisačka grupa Šarena pojava, a zvijezde večeri su TBF. Dugo u noć u petak će se odvijati i četvrto izdanje PULSE-a, sisačkog projekta eksperimentalne elektroničke glazbe.

U subotu na glavnoj pozornici nastupit će Miach, hit djevojka domaće glazbene scene, i Z++, mlada zvijezda domaće trap scene, a program će zatvoriti Krankšvester, hip-hop sastav iz Osijeka.

U nedjelju, 1. rujna na Šetnicu Slave Striegla dolazi diva hrvatske glazbene scene Josipa Lisac, koja će zatvoriti ovogodišnje Kupske noći koncertom koji će obuhvatiti njenu 50 godina dugu glazbenu karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.