Predstavnica Izraela na Eurosongu 2024. sprema se u vojsku: "Mogu sve s ovim noktima"

Foto: Instagram

Eden Golan, izraelska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu koji je održan u Švedskoj, priprema se za služenje vojnog roka u Izraelu.

"Još uvijek se nisam prijavila za vojsku, a kada se vratim s Eurovizije, javit ću se na prvi poziv. U prvoj godini vas kao povratnika ne zovu, ali ta godina je prošla i pozvana sam, ali moje služenje je odgođeno zbog Eurovizije" rekla je dok je boravila u Švedskoj. 

Eden: Želim ići na audicije za vojne orkestre

Prema njenim riječima, u vojsci se planira baviti glazbom. "Služenje vojnog roka je misija, a želim ići na audicije za vojne orkestre", izjavila je tada.

Eden je otkrila da je unatoč jako dugim noktima, po kojima je između ostalog prepoznatljiva, spremna za rukovanje oružjem. "Mogu sve s ovim noktima! Apsolutno sve. Prati suđe, stavljati ogrlice, naušnice, pa čak i rukovati oružjem", izjavila je sada za tamošnje medije.

Završila je na petom mjestu na Eurosongu 

Podsjećamo, Golan je izvorno trebala nastupiti na Eurosongu 2024 s pjesmom October Rain. Međutim, organizatori Eurosonga od Izraela su tražili promjenu teksta pjesme jer su procijenili da nosi političku poruku. Posljednja tri stiha trebala su biti otpjevana na hebrejskom te su se odnosila na Hamasove napade u listopadu prošle godine.

Pjesmu su nakon toga nazvali Hurricane. Prema glasovima žirija Izrael je bio 12. na listi sa samo 52 boda. No publika je Izraelu dala čak 323 boda, što je ukupno 375 bodova te je na kraju ova zemlja završila na petom mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.