Premijerno: Poslušaj novi klupski hit Barbare Tucker i dvojca Playone!

BARBARA TUCKER još je jedna u nizu zvijezda koja surađuje s popularnim producentskim dvojcem Playone, a njihov zajednički uradak, potencijalni klupski hit "I Found a Place" svoje će mjesto naći na kompilaciji "Papaya Day&Night MotoMusic Vol.4". Riječ je o pjesmi za koju je Barbara napisala stihove inspirirane Papayom (I found a place where my spirit is free, I Found a place where I can be me"), a premijerno je možete preslušati samo na Indexu!

Novu gošću Urbanog zvuka, kojeg predvode D'Knock i DJ Fresh Jay, već godinama nazivaju "kraljicom housea", i to prvenstveno zbog hita "Precious Love" koji je prije nekoliko godina drmao svjetskom klupskom scenom. Surađuvala je s vodećim svjetskim producentima housea, a na Papaya MotoMusic festivalu nastupit će 17. srpnja uz, naravno, producentski dvojac koji ju je i doveo u naše krajeve.

Osim Barbare Tucker, na Papaya MotoMusic festivalu nastupit će Tiesto, Sandy Rivera i Tom Novy, a posebna glazbena poslastica ostavljena je za posljednji dan ove glazbene manifestacije, 19. srpnja, kad će na Zrću nastupiti electro atrakcija Freemasons.

Pjesmu "I Found a Place" možete downloadati ovdje (desni klik, save target as...)!

D.K.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.