Preminula tiktokerica Taylor Rousseau Grigg (25)

Foto: Instagram

TikTok zvijezda Taylor Rousseau Grigg preminula je u dobi od 25 godina, objavio je njezin suprug Cameron Grigg. Uzrok smrti nije objavljen.

"Nitko ne očekuje da će se morati nositi s ovakvom vrstom boli, posebno u našim godinama. U prošloj godini Taylor se nosila s više boli i patnje nego većina ljudi u životu. Usprkos tome, ona je i dalje bila takva svjetlost i uvijek je donosila radost svima oko sebe", rekao je Cameron. 

Donirat će njene organe

Dodao je da je Taylor "najhrabrija i najjača žena" koju poznaje. Naglasio je da će Taylorini organi biti donirani jer je ona htjela spasiti ljudske živote. 

"Više od ičega Taylor bi željela znati da nastavlja spašavati ljudske živote čak i nakon što ode s ovog svijeta", dodao je. Rekao je da su njezini odlasci liječnicima financijski utjecali na njih, a njihov prijatelj pokrenuo je GoFundMe kampanju kako bi skupili novac. Dosad je skupljeno više od 40.000 dolara. 

Imala je 1.4 milijuna pratitelja

Taylor je na TikToku imala 1.4 milijuna pratitelja, a zadnji video objavila je 26. rujna. 

@itstaylorrousseau

sad sad day

♬ good company vol 6 - TWINSICK

Taylor i Cameron vezu su počeli 2021. godine nakon što su se upoznali putem Instagrama. Zaručili su se u lipnju 2022., a vjenčali u kolovozu 2023. 

Influencerica je objavila kako je prošle godine bila u bolnici kada je doživjela spontani pobačaj i operirala je cistu na jajniku u studenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.