Preminuo je glumac Benji Gregory (46)

Foto: Instagram/Profimedia

Preminuo je Benji Gregory, glumac najpoznatiji po ulozi u seriji Alf, javlja TMZ. Imao je 46 godina.

Pronađen je mrtav u svom automobilu na parkiralištu jedne banke u Arizoni. Pretpostavlja se da je zaspao u automobilu i da je preminuo od toplinskog udara. Naime, tih je dana, dok je glumac boravio u Arizoni, izmjereno oko 42°C. S glumcem je u vozilu pronađen i njegov pas Hans, koji je također preminuo. Uzrok glumčeve smrti još se uvijek istražuje.

Glumčeva starija sestra Rebecca je u razgovoru za TMZ izjavila da se Benji borio s depresijom i bipolarnim poremećajem te je patio od nesanice. Zbog toga je, kaže, danima bio budan. 

Proslavila ga uloga u Alfu

Benji Gregory je glumio dječaka Briana Tannera u seriji Alf od 1986. do 1990. godine. Nakon Alfa glumio je u tri televizijska filma i završio svoju glumačku karijeru davanjem glasa krtici Edgaru u crtanom filmu Once Upon a Forest. U međuvremenu je Ben diplomirao na umjetničkoj akademiji u San Franciscu.

Serija Alf se emitirala 1986. do 1990. te s jednom posebnom epizodom emitiranom 2004. U serija prevladava sarkastični Alfov humor, a on živi s obitelji Tanner. S obzirom na to da je izvanzemaljac, cijelo vrijeme je u kući pa radi mnogo štete obitelji, ali oni ga svejedno vole.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.