Prijatelj Alison Carey: Posljednja želja joj je bila da vidi Mariah, nije se ispunila

Foto: Profimedia/EPA

Pjevačica Mariah Carey potvrdila je da su njezina majka Patricia (87) i sestra Alison (63) preminule istog dana. Alisonin prijatelj i opunomoćenik David Baker rekao je za Daily Mail da je obitelj znala da je Alison loše i da je zadnjih mjesec dana bila u hospiciju. Alison se, tvrdi Baker, nadala da će popraviti svoj narušeni odnos sa sestrom dok je bila na samrti. 

"Alison je bila povrijeđena načinom na koji su se majka i Mariah odnosile prema njoj i uvijek je imala pomiješane osjećaje prema svojoj majci. Ali znam da je njena posljednja želja bila da barem razgovara s Mariah", rekao je. 

Baker tvrdi da Mariah nije nazvala Alison dok je bila u hospiciju, ali su je posjetila djeca. Alison se, inače, godinama borila s ovisnošću, a s Mariah dugo nije bila u dobrim odnosima. 

Imale su problematičan odnos

U svojim memoarima iz 2020., The Meaning of Mariah Carey, pjevačica je Alison nazvala svojom bivšom sestrom i tvrdila da ju je Alison pokušala navesti na korištenje droga te da joj je nanijela opekline trećeg stupnja kad je bila mlada. Memoari su jako povrijedili Alison, tvrdi Baker.

Zasad nije poznat uzrok smrti Patricije i Alison. Pjevačica se oglasila nakon njihove smrti.

"Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana", izjavila je Carey za magazin People. "Osjećam se blagoslovljenom što sam mogla provesti posljednji tjedan s mamom prije nego što je umrla. Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.