Prijatelji Matthewa Perryja posjetili njegov grob: "Golemo srce nikada nije odustalo"

Foto: Profimedia/EPA

Zvijezda serije Prijatelji, Matthew Perry, čija je tragična smrt potresla svijet prošle godine, jučer bi proslavio svoj 55. rođendan. Tim su povodom prijatelji posjetili njegov grob, koji su ukrasili cvijećem i svijećama te mu ostavili posebnu poruku, graviranu na pločicu u obliku srca.

"Tko god te imao u svom životu, bio je sretniji. Hrabri Matthew, uvijek i zauvijek ćeš nam nedostajati. Golemo i iskreno srce, nikada nije odustajalo. Hvala ti što si nas nasmijavao, dragi prijatelju", napisano je na pločici.

Nedavno je uhićeno više ljudi zbog njegove smrti

Podsjećamo, Perry je imao dugu povijest ovisnosti, a prošle je godine pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi svoje luksuzne kuće u Los Angelesu s iznimno visokim razinama ketamina u organizmu.

Nedavno je pet osoba uhićeno zbog umiješanosti u zavjeru oko distribucije ketamina, od kojeg je glumac preminuo. Prema optužnici, dvojica liječnika isprva su glumcu nabavljala zalihe ketamina, a kada su lijekovi postali preskupi, nabavljao ih je iz drugih izvora, uključujući ženu poznatu kao "kraljica ketamina Los Angelesa".

Iskorištavali su njegov problem s ovisnošću

Uhićeni su Jasveen Sangha (41), "kraljica ketamina", dr. Salvador Plasencia (42), dr. Mark Chavez (54) te glumčevi osobni asistenti Kenneth Iwamasa (59) i Eric Fleming (54), prenosi Fox. BBC izvještava da je istraga otkrila široku kriminalnu mrežu dobavljača ketamina koji su lijek isporučivali Perryju te da su iskoristili njegove probleme s ovisnošću.

Policija je navela da su osumnjičeni vidjeli priliku za brzu zaradu i naplatili bočicu ketamina, koja inače košta 12 dolara, čak 2000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.