Prijović u Arenu Zagreb dovela Maju Berović, napravile su show

Foto: Instagram

ZA SVOJ peti koncert u Areni Zagreb Aleksandra Prijović ponovno je pripremila iznenađenja. Na pozornici joj se pridružila pjevačica Maja Berović. Aleksandra je počela pjevati Majinu pjesmu Djevojačko prezime, a zatim je Maja ušetala na pozornicu.

"Hvala ti što si došla večeras. Znate što, sretna sam što postoje ovakvi ljudi kao što je Maja. Sretna sam što postoje ovako normalni, dobri, talentirani ljudi. Kada sam Maju pozvala da dođe da bude gost, nije prošlo pet sekundi rekla je da dolazi. Rekla je: 'Samo da nađem dadilju i dolazim.' Ja sam sretna što imam tvoju podršku, što si došla i što ćeš ovdje napraviti lom", rekla je Aleksandra.

"Ja sam sretna što sam večeras uz tebe i što mogu svjedočiti ovakvom uspjehu i pisanju povijesti na Balkanu i ostvarenju dječjeg sna. Ja ti od srca želim da nastaviš da sijaš jer si najsjajnija zvijezda. Ti si sve ovo zaslužila", odgovorila joj je Maja. 

Zatim je Maja zapjevala Harem, uz koju je Aleksandra, kako sama kaže, najviše ludovala. Uslijedile su pjesme Crno zlato i Džin i limunada.

Na pozornici bio i Osman Hadžić

Prije nego što je Aleksandra zapjevala veliki hit Maje Berović, na pozornici je zapjevao Osman Hadžić. On i Aleksandra izveli su pjesmu Ti mene ne voliš.

Hrvati su prije tri godine pokazali da slušaju Berović

Maja je mladim Hrvatima itekako poznato ime. Prije tri godine, kad je pjevačica objavila album pod nazivom Intime, čak tri njezine pjesme našle su se u hrvatskom YouTube trendingu. Uvjerljivo najslušanija pjesma u Hrvata tih dana bila je Niko ne zna, a odmah na drugom mjestu našla se Honey. U top 10 u trendingu našla se i pjesma Lalala. 

Maja je rodom iz Bosne i Hercegovine, no trenutno živi u Srbiji. Na estradi se pojavila 2007. godine i proslavila se pjesmom Džin i limunada. Iduće godine objavila je hitove Crno zlato i Sedativ, koji se i danas vrte po narodnjačkim noćnim klubovima.

Posljednjih godina Maja je malo izmijenila stil nakon što je počela surađivati s Jalom Bratom i Bubom Corellijem.

Podsjetimo, na prethodna četiri koncerta Aleksandri su gosti bili Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković, Tea Tairović, MC Stojan, Nataša Bekvalac, Saša Matić, Jelena Rozga i Lepa Brena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.