Princ William otkrio što je napravio nakon što je saznao da mu je mama umrla

Screenshot: YouTube

PRINC WILLIAM održao je govor ovog vikenda prilikom službenog posjeta Škotskoj. Govorio je o svojoj osobnoj povezanosti s tom zemljom. 

"Za mene Škotska ima iznimno značenje i uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Ovdje dolazim otkako sam bio mali dječak, a kako sam rastao, postajao sam sve svjesniji koliko i moja baka uživa u svakoj minuti provedenoj ovdje. Isto tako ni moj otac nije sretan nigdje osim ovdje, kada hoda po brdima", rekao je princ William.

"Škotska je izvor nekih od mojih najljepših uspomena. No isto tako i onih najtužnijih", dodao je. 

Kada je 1997. godine poginula njegova majka, princeza Diana, princ William doznao je vijest upravo u obiteljskom dvorcu u Balmoralu. 

"Bio sam u Balmoralu kad su mi rekli da je moja majka umrla. Još uvijek u šoku, pronašao sam smirenje na misi u Crathie Kirku tog jutra. A u najtužnijim danima koji su slijedili pronašao sam utjehu u škotskim prostranstvima. Rezultat svega toga je ta povezanost sa Škotskom koja će do kraja života kolati mojim žilama", objasnio je William.

Uz tužne uspomene princ pamti i one sretne.

"No uz sve bolne uspomene imam i one divne budući da sam ovdje u Škotskoj, prije 20 godina, upoznao Catherine", rekao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.