Princ William posjetio omiljeni nogometni klub: "Spremni smo za prvu utakmicu"

Foto: X

Poznato je da je princ William veliki ljubitelj nogometa, a ovoga puta objavio je fotografije s bivšim nogometašima svog omiljenog kluba Aston Ville, koji su 1982. osvojili Europski kup i koji su se okupili jučer podržati mlađe nogometaše. Fotografirali su se uoči utakmice Lige prvaka koju su igrali protiv Bayern Münchena. Na kraju je Aston Villa i pobijedila 1:0.

"Spremni za prvu utakmicu na domaćem terenu u ovogodišnjoj europskoj avanturi", napisao je princ William između ostalog. 

Ova utakmica njima je bila posebna jer su legende britanskog nogometnog kluba 1982. također pobijedile njemačku momčad i tako osvojile Europski kup. 

Često vodi najstarijeg sina na utakmice

Princ je već nekoliko puta posjetio utakmice Aston Ville ove godine, a povremeno je vodio i svog najstarijeg sina Georgea (11). 

Podsjećamo, prije nego je otišao navijati za omiljeni klub, William i Kate Middleton susreli su se s fotografkinjom Liz Hatton (16) koja se bori s rijetkim tumorom. Kate je raznježila srca svih obožavatelja i pratitelja. Na službenom Instagram profilu princeze i princa od Walesa objavljena je dirljiva fotografija Kate Middleton.

Kate je zagrlila Liz

Liz, inače iz Harrogatea u Yorkshireu, obožava fotografiranje te je dobila osobni poziv princa Williama da sudjeluje na investituri koju je održao u Windsoru, piše Daily Mail. Liz je također pozvana zajedno sa svojom obitelji da se nasamo sastane s Williamom i Kate kako bi porazgovarali o borbi protiv raka. Tijekom tog sastanka Kate je zagrlila djevojku. 

"Bilo mi je zadovoljstvo sastati se danas s Liz u Windsoru. Talentirana je mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala ti što si s nama podijelila svoje fotografije i priču", napisano je u opisu fotografija koje su podijelili Kate i William.

William je za Liz saznao preko London Air Ambulance Charityja, čiji je pokrovitelj. Na Instagramu kraljevskog para objavljene su fotografije koje je Liz uslikala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.