Princess Ozana zbog maltretiranja izgubila blizance: Željeli su da mi umru djeca

Screenshot: YouTube

OZANA PEVEC MARIĆ, koju je hrvatska javnost upoznala prije deset godina zahvaljujući videima koje je objavila na YouTubeu pod nazivom Princess Ozana, ispričala je za Mondo.rs da je zbog maltretiranja koje je proživljavala izgubila blizanačku trudnoću.

"Najgori komentari bili su unazad nekoliko godina kad sam nosila jednojajčane blizance. Višeplodne trudnoće su same po sebi komplicirane, teške, ne zna se njihov ishod. Mora se jako paziti. Ljudi su mi znali pisati 'dao Bog da ti umrla djeca, čime ćeš ti hraniti djecu, s tikvicama' i ostale sprdnje. Nakon svih tih komentara vezanih za djecu, dogodilo se točno to što su oni priželjkivali", ispričala je.

Ozana je za Index već ranije bila otkrila da su je vršnjaci zlostavljali zbog videa koje je objavljivala te da su je čak i tukli.

"Mrzila sam cijeli taj period. Imala sam mnogo negativnih iskustava, bilo je tu maltretiranja i svega. Ti videi su jako loše utjecali na moj život u tom periodu", ispričala je.

"Zaključali su me u WC s vanjske strane, zapalili četku za WC i bacili unutra, skupa s papirima koji su gorili. Ja sam morala čekati da dođe profesorica, ravnateljica, bilo tko, da izađem. Bilo je tu zadirkivanja, pljuskanja... Najgore je što sam bila dijete i nisam se znala nositi s tim", priznala je.

Nakon što se godinama borila s depresijom, Ozana se odlučila vratiti na YouTube i ispričati svoju priču. Danas je sretno udana te je majka dječaka Leona, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.