Princeza Anne otpuštena iz bolnice nakon ozljede glave

Foto: EPA

Britanska princeza Anne, mlađa sestra kralja Charlesa, otpuštena je iz bolnice, objavila je Buckinghamska palača, nakon što je tamo provela pet noći zbog lakše ozljede glave za koju se vjeruje da ju je prouzročio konj.

Palača je rekla da se 73-godišnjakinja, jedina kći pokojne kraljice Elizabete, vratila kući u Gatcombe Park na jugozapadu Engleske, gdje će se oporavljati, a svojim će se javnim dužnostima vratiti kada joj njen medicinski tim to dozvoli.

"Želio bih izraziti svoju najtopliju zahvalu cijelom timu u bolnici Southmead na njihovoj skrbi, stručnosti i dobroti tijekom kratkog boravka moje supruge", rekao je njen suprug Tim Laurence.

Pretrpjela potres mozga

Anne je ozlijeđena u nedjelju dok je šetala svojim imanjem. U vrijeme incidenta su se u blizini nalazili konji, a njen medicinski tim je rekao da su ozljede glave u skladu s udarcem glave ili noge konja. 

Kraljevski izvor je rekao da je Anne, bivša olimpijska jahačica, pretrpjela potres mozga te da se ne sjeća što se zbilo. Palača je u ponedjeljak rekla kako se očekuje da će se u potpunosti oporaviti od ozljede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.