Pripiti Hugh Grant paparazza opalio nogom u međunožje

HUGH GRANT inače je poznat kao glumac koji baš i ne donosi najrazboritije odluke. U skladu s tim, sinoć je posrćući pripit na izlasku iz poznatog njujorškog kluba Waverly Inn, poznatog okupljališta kako zvijezda tako i paparazza, jednog od mnogobrojnih fotografa opalio nogom u međunožje! Da stvar bude još gora, nesretni fotograf ga nije čak ni htio fotkati, već mu je samo ljubazno pokušao pokazati pravi put prema parkiranim taksijima.

Glumac koji je više poznatiji po svojoj dugogodišnjoj vezi s nekadašnjim supermodelom Liz Hurley, ali i ljubavi prema prijateljicama noći, odavno je izgubio svoj dječački šarm i divljenje sunarodnjaka Britanaca puneći trač rubrike svojim divljačkim ispadima pred novinarima i nerijetkim opijanjem u javnosti. A osim što odavno već nije dobio poštenu filmsku rolu, Hugu ni na ljubavnom planu ne cvjetaju ruže.

Prostitutke, prostitutke...



Nakon što ga je, sita njegovih seksualnih izleta i nemogućnosti da se skrasi, Hurley napucala, Hugh ljubavnu sreću pokušava pronaći u zagrljaju dama koje mahom sreće na šanku. Nedavno su svjetski tabloidi ažurno prenijeli vijest kako je Hugh ponovo uhvaćen u zagrljaju djevojaka sumnjivog morala, a pred javnosti se pokušao opravdati kako je mislio "da je riječ o lokalnim ljepoticama, a ne prostitutkama", kako se kasnije ispostavilo. Naime, djevojke su, navodno, sjedile za susjednim stolom kada im je Hugh prišao i ponudio platiti piće. Gotovo cijelu večer proveo je s njima pokušavajući zavesti prvo jednu, a kad mu to nije uspjelo - i drugu. Djevojke kažu da, iako su bile polaskane glumčevom pažnjom, nisu namjeravale otići u krevet s njim. Događaj se zbio za vrijeme glumčevog boravka u Puerto Banusu, gdje je, u društvu prijatelja, bio na odmoru.

V.V.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.