Osjetio da ga nešto bocka u krevetu hotelske sobe pa shvatio o čemu se radi

Foto: Reddit

JEDAN korisnik Reddita podijelio je nesvakidašnju priču iz hotelske sobe na nepoznatoj lokaciji. Naime, dok je ležao u krevetu, osjetio je da ga nešto bocka i grebe, a kad je ugledao predmet počeo je paničariti. 

Podijelio je fotografiju na kojoj se vidi maleni predmet s iglicom, a korisnik je zamolio ljude da mu pomognu otkriti o čemu se radi. "Što je ovo? Metalni kraj je izašao kroz posteljinu. Baš sam se uspaničio", napisao je. 

What is this? The metal end was sticking through the bed sheet of a hotel I’m staying in and scratched the crap out of me.
byu/poverturf inmildlyinfuriating

Ljudi su mu u komentarima napisali kako se radi o poklopcu inzulinske olovke za jednokratnu upotrebu. Iglica se savila jer je čovjek ležao na poklopcu, no nije poznato je li korištena ili ne. 

"Otključan novi strah" 

"Dobro sam. Moja sestra je liječnica, tako da sam je kontaktirao u vezi sa ovime", otkrio je. Korisnici Reddita bili su zatečeni njegovim otkrićem, a neki su napisali da im je ovo "otključalo novi strah". 

Neki su ga pak savjetovali da posjeti liječnika. "Možda je pametno da se testiraš. Ponesi taj predmet sa sobom u bolnicu i pokaži ga liječnicima. Najvjerojatnije je sve dobro, ali zašto riskirati", napisala mu je jedna osoba. 

Drugi se pak prisjetio iskustva svoje majke. "Kad već govorimo o novim strahovima, moja majka je otkrila šprice s iglama unutar sjedišta u sali kino dvorane", napisao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.