Pronašao stubište usred šume i počeo ga slijediti pa naišao na jezivo otkriće

Screenshot: TikTok

TIKTOKER Josh istražuje neobična mjesta i građevine na svijetu, a nedavno je podijelio viralnu snimku u kojoj je pokazao stepenice obrasle travom usred šume koje je odlučio slijediti te zatim otkrio jezivi podzemni ulaz.  

"Uputio sam se unutra da ga istražim, našao sam se u labirintu dugih tunela i tajnih prostorija. Ovo je definitivno jedno od najjezivijih napuštenih mjesta koje sam istraživao", objasnio je u snimci koja je prikupila 18 milijuna pregleda, no nije otkrio lokaciju s koje je snimio viralni video.

@joshtheintern I was not meant to find this place! 😱 While hiking through a forest I came across this overgrown entrance that led underground. Heading inside to explore it I found myself in a maze of long tunnels and secret rooms! This is definitely one of the creepiest abandoned places I have explored! #abandonedplaces #abandoned #urbex #exploring #creepy ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Dok je stajao sam u mrklom tunelu, upotrijebio je svoju svjetiljku da ode još dublje u podzemlje i nakon što je prošetao okolo, pronašao je otvorena čelična vrata koja su vodila do još jednog niza stepenica koje idu dublje ispod površine.  

Nastavio je istraživati i otkrio niz praznih prostorija, a kad je otvorio zelena vrata, pronašao je još jedno područje natopljeno vodom sa zahrđalim predmetom koji nije mogao identificirati. 

"Što god da je ovo bilo, htjeli su to zadržati u tajnosti" 

Naposljetku je pronašao WC-e u lošem stanju, a kad je stigao do kraja tunela, učinilo mu se da je nešto čuo. Na kraju tunela nalazilo se nekoliko soba, a objasnio je da su vrata izgledala kao da su raznesena. U malim prostorijama nalazilo se nekoliko predmeta, između ostalog i prazna polica za knjige. 

Na kraju je pronašao stepenice koje su vodile na površinu. "Još uvijek nemam pojma što bi to moglo biti, ali što god da je bilo, htjeli su to zadržati u tajnosti", objasnio je na kraju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.