Pronašla poruku pokojnog oca, pisalo je: "Ne čitaj ako ne želiš znati odgovor"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA koja objavljuje pod profilom @isyabootay pokazala je u viralnoj snimci kako je pronašla skrivenu poruku svojeg pokojnog oca.  

"Moj otac je iznenada preminuo, a dok smo čistili njegovu kuću, pronašla sam ovu zlokobnu poruku skrivenu iza njegove komode", objasnila je u videu. Na poruci je pisalo: "Ne čitaj ako ne želiš znati odgovor", što je još više probudilo njezinu znatiželju, s obzirom na to da je objasnila kako je bio jednostavan i pošten čovjek. 

@isyabootay One last joke on me i guess. 🙃 #fyp#notes#fypage#brickbybrick#dad ♬ original sound - northernsass

"Što je, dovraga, ovo?" upitala je kad je otvorila papir. Naime, poruka je sadržavala upute za popularnu slagalicu iz restorana Cracker Barrel. Riječ je o zagonetki koja uključuje trokutastu ploču s 15 rupa i 14 čunjeva, a slično kao u igri dame, cilj je ostaviti što manje čunjeva preskakanjem jednog preko drugog dok je krajnji cilj postizanje rješenja sa samo jednim preostalim čunjem. 

"Tatina posljednja šala", napisala je uz snimku koja je iznenadila mnoge. 

"Žao mi je zbog tvojeg gubitka, ali ovo je bilo nevjerojatno. Molim te, uokviri papir", napisao joj je jedan tiktoker, a drugi dodao: "Tatina šala iz groba. Kakva legenda", dok se treći prisjetio vlastitog iskustva. 

"Otac mi je ostavio lažni dobitni listić na lutriji, mislio sam da sam osvojio 70.000 dolara", napisao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.