Provela dva tjedna na kruzeru pa otkrila negativne strane: O ovome nitko ne govori

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Sam iz Češke provela je dva tjedna na krstarenju Australijom, a u viralnom videu podijelila je negativne strane boravka na kruzeru o kojima se rijetko čuje. 

"Nitko vam ne govori istinu o krstarenjima", objasnila je, osvrćući se na brojne objave na društvenim mrežama koji pokazuju samo lijepu stranu krstarenja. 

Usporedila hranu sa srednjoškolskom užinom 

"O ovome nitko ne govori. Započet ću s najkontroverznijim. Svi su mi govorili da će hrana na kruzeru biti fantastična. Imam samo jedno za reći - to su laži", ispričala je te hranu na kruzeru usporedila sa srednjoškolskom užinom. 

@undiscoveredpathhome ❌NO MORE CRUISE SHIPS❌ And I’m sorry but you truly can’t convince me otherwise 🤷‍♀️ #cruiseship #cruisetok #cruiseshiplife #cruising ♬ vibey birds of a feather - Jordan Greenwald

Dodatni troškovi, morska bolest, hodanje... 

Požalila se i na ogromnu cijenu ekskurzija na koje putnici odlaze kad brod pristane u luku: "Potrošili smo 200 dolara po osobi na ekskurziju koja je trajala pola dana." 

Osim toga, naglasila je negativan utjecaj koji veliki brodovi imaju na okoliš kao problem zbog kojeg više nikad neće kročiti na kruzer, ali i morsku bolest koja često muči putnike te činjenicu kako treba puno hodati brodom tolike veličine. 

"To su sve stvari koje bih voljela znati prije nego što sam došla na kruzer", rekla je, a u opisu snimke dodala: "Nikad više na kruzer, ne možete me uvjeriti u suprotno." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.