Pukla ljubav: Cher (76) prekinula vezu s 40 godina mlađim dečkom

Foto: Profimedia

GLAZBENA diva Cher (76) prekinula je s 40 godina mlađim dečkom Alexanderom Edwardsom, javljaju strani mediji.

Izvor je za TMZ rekao da su pjevačica i reper prekinuli vezu prije nekoliko tjedana, ali razlog razlaza nije otkriven.

Bivši par potaknuo je glasine o zarukama u prosincu 2022., kada je Cher podijelila fotografiju ogromnog dijamantnog prstena vrijednog 250.000 dolara. Međutim, izvor TMZ-a tvrdi da Cher i Edwards nikada zapravo nisu bili zaručeni.

Posljednji put bivši par zajedno je viđen na crvenom tepihu u ožujku, uoči Versaceove modne revije u Pacific Design Centru u Hollywoodu. Bio im je to prvi zajednički izlazak na crveni tepih, a mladi glazbeni producent i pjevačica pred svima su se poljubili te se činilo kao da među njima cvjetaju ruže.

U vezi bili nekoliko mjeseci

Cher i Edwards bili su zajedno nekoliko mjeseci. Prvi put ih se romantično povezalo u studenom 2022., nakon što su viđeni kako se drže za ruke na spoju u Los Angelesu. Pjevačica je kasnije potvrdila glasine o romansi.

Prilikom gostovanja u Kelly Clarkson Showu u prosincu Cher je progovorila o vezi s 40 godina mlađim producentom.

"Na papiru je to smiješno, ali u stvarnom se životu dobro slažemo. On je fantastičan, a ja muškarcima ne pripisujem kvalitete koje ne zaslužuju. Pametan je, drag, talentiran i zabavan. A i prilično je zgodan", rekla je tada Cher.

Podsjetimo, Cher se dva puta razvela te ima sinove Chaza Bona (53) s pokojnim bivšim suprugom Sonnyjem Bonom i Eliju Bluea Allmana (46) s pokojnim bivšim suprugom Greggom Allmanom. Edwards ima sina Slasha s Amber Rose.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.