Putnicima u avionu pustili film s 18+ scenama: "Nismo ga mogli ugasiti"

Foto/Screenshot: Reddit/YouTube

PUTNICI na letu iz Australije za Japan aviokompanije Qantas ostali su u čudu kad im je na ekranima osvanuo film Daddio iz 2023. 

Zbog tehničke greške svim putnicima u avionu prikazan je film s Dakotom Johnson i Seanom Pennom koji razgovaraju o raznim temama, uključujući i seks. U filmu se pojavljuju scene golotinje i sextinga, odnosno seksi razgovora mobilnim telefonom. 

 

Netko od putnika objavio je fotku iz aviona na Redditu te objasnio da putnici nisu mogli pauzirati ni isključiti film, a javili su se i drugi putnici koji su objasnili kako im je bilo neugodno. Sat vremena nakon početka leta promijenili su film, no do tada je šteta bila učinjena, a fotke iz aviona u međuvremenu su postale viralne. 

Posts from the qantasairways
community on Reddit

Putnici zatražili da gledaju Daddio

Iz aviokompanije su objasnili da zbog tehničkih problema putnici nisu mogli odabrati film po vlastitom izboru, pa je osoblje pitalo putnike koji film žele gledati. 

Brojni su putnici tražili da gledaju film Daddio, a kada je postalo očito da to nije vrsta filma koji je prilagođen obiteljima, kabinsko osoblje pokušalo je pomoći ljudima da isključe film, no budući da to nije bilo moguće, naposljetku su pustili dječji film i ispričali se putnicima. 

"Film očito nije bio prikladan za reprodukciju tijekom cijelog leta i iskreno se ispričavamo korisnicima zbog ovog iskustva. Na svim ekranima promijenjen je film u onaj prilagođen obiteljima, što je naša standardna praksa za rijetke slučajeve kada pojedinačni odabir filma nije moguć. Provjeravamo kako je film odabran", izjavio je glasnogovornik Qantasa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.