Radijski voditelj (37) objavio da je postao djed pa šokirao slušatelje

Screenshot: X

MATTY Acton 37-godišnji je radijski voditelj i komičar iz Australije koji je iskoristio priliku u eteru i pohvalio se da je upravo postao djed te tako šokirao slušatelje. 

Njegovi kolege Stav Davidson i Abby Coleman razgovarali su o nagradnoj igri koju su organizirali kako bi pogodili kada će mu se roditi unuka budući da je termin poroda 5. listopada. No, radijski voditelj iznenadio je kolege i slušatelje kada je izjavio da bi se kladio na rođenje bebe 30. rujna, odnosno dan prije nego što se pojavio u emisiji.  

"Sinoć se rodila", potvrdio je novopečeni djed unučice uživo u eteru, a kolege su mu čestitali i našalili se da sada sjede s djedom. Voditelj je priznao da je čekao savršenu priliku da podijeli lijepe vijesti te da je jedva izdržao do početka emisije. 

Postao djed s 37 godina 

Voditelj je na društvenim mrežama podijelio snimku na kojoj se vidi kako prvi put drži u naručju svoju unučicu Illyriju Fay Acton, kćer njegovog 23-godišnjeg posinka Ethana.

Matty je upoznao svoju suprugu Esther kad je imao 18 godina, a njezin sin Ethan tada je imao tri godine i Matty ga je odgojio kao vlastitog sina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.