Rakitićeva Raquel snimljena na Poljudu, evo tko je bio čovjek s njom

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Supruga Ivana Rakitića, Raquel Mauri, jučerašnju je utakmicu Hajduka gledala s tribina u društvu Rakitićevog vjenčanog kuma, splitskog ugostitelja Marka Bralića Keta.

Raquel i Bralić uživali su u razgovoru dok je Hajduk tonuo na terenu. Raquel se od vrućine pokušala obraniti hladeći se putovnicom, a uz njih su bile i Rakitićeve i Raqueline kćeri. Inače, Bralić je jedan od ljudi koji su utjecali na Rakitićevu odluku da dođe u Hajduk. Široj javnosti je poznat i po tome što je 2016. planirao dovesti Messija u Hrvatsku, no priča je na kraju propala.

Inače, Hajduk je jučer ispao iz Europe. U uzvratnoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu na Poljudu je izgubio 1:0 od slovačkog Ružomberoka te tako ostao bez četvrtog pretkola, nakon što je u prvom susretu bilo 0:0.

Hajdukova momčad vrijedi gotovo osam puta više od Ružomberokove. Prema Transfermarktu, procijenjena je na 50.5 milijuna eura, dok Slovaci vrijede 6.75 milijuna. Također, Ružomberok je prošle sezone bio tek peta momčad slovačkog prvenstva, a Europu je izborio tako što je osvojio kup.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.